Ostoskori

HIRMU GAMESIN TOIMITUS- JA MAKSUEHDOT

Tervetuloa asiakkaaksemme HIRMU Gamesin verkkokauppaan! Tässä tärkeää tietoa tilaus- ja toimitusehdoista verkkokaupassamme.

MAKSUTAVAT

Korttimaksu, verkkopankki, mobiilimaksu ja lasku. Maksutavat tarjoaa Paytrail ja Klarna.


Lue maksuehdot tästä:
 
Paytrail
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot 

Klarna
https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/kco/fi_fi/invoice?credit_time=30

Voit maksaa verkkokaupassamme pankki- tai luottokortilla, mobiilimaksulla, laskulla sekä suomalaisten verkkopankkien verkkopankkimaksuilla.

 

TOIMITUSTAVAT

Posti

Tuotteet toimitetaan postitse. 1–2 kpl DinoDeckeja toimitetaan Postin pikkupakettina ja paketti mahtuu postiluukusta. Sitä isommat määrät toimitetaan Postin S-pakettina.

TOIMITUSKULUT

Verkkokaupassa kassalla tilaukseen lisätään automaattisesti tuotteen postitus-, pakkaus- ja käsittelymaksu.

TOIMITUSAIKA

Arkena, ennen klo 14 tehdyt tilaukset postitetaan samana päivänä. Tuotteiden toimitusaika on 1–3 arkipäivää.

TUOTTEEN PALAUTUSEHDOT

Tilauksissamme on etäkauppalain mukainen 14 vrk palautusoikeus. Palauttaaksesi tuotteen lähetä meille aina ensin sähköpostia 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen orders@hirmugames.com ja kerro meille sähköpostissasi kuitistasi löytyvä tilausnumero sekä syy miksi haluat tuotteen palauttaa. Palautus on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Tuotteen palauttaja maksaa postikulut.

Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja tuotteen on oltava alkuperäisessä myyntikunnossa. Tuotteessa ei saa olla näkyviä käytön jälkiä tai tahroja. Palautamme rahasi ilmoittamallesi tilille kahden viikon sisällä palautuksen hyväksymisestä. 

Kun palautus on hyväksytty, palautamme rahat ostostasi ilmoittamallesi tilille. Emme lunasta postiennakolla tai ilman sähköposti-ilmoitusta lähetettyjä palautuksia.

Jos kirjettä tai pakettia ei ole noudettu postista ja se palautuu myyjälle ja asiakas haluaa lähetyksen uudelleen lähetettäväksi, vastaa asiakas uuden lähetyksen postikuluista maksamalla toimituskulut uudelleen. Emme vastaa kolmannen osapuolen aiheuttamasta lähetyksen katoamisesta, jos se on toimitettu tilaajan antamien tietojen mukaisesti annettuun osoitteeseen ja postin kuljetus on toimittanut lähetyksen perille.

TOIMITUKSESSA RIKKOUTUNEET TAI KADONNEET LÄHETYKSET

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.

Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus tilauksen noutopaikkaan postissa. Ota myös yhteys orders@hirmugames.com, niin sovimme, kuinka tilanteessa edetään.

YHTEYSTIEDOT:


Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:
orders@hirmugames.com


PALAUTUKSET:

Ilkka Landén
HIRMU Games Oy
Kirjurinkuja 1 G 100
02600 Espoo

YRITYKSEN TIEDOT:

HIRMU Games Oy
3224687-3

Puh. 040-7481913

Mahtavia pelihetkiä DinoDeckin parissa!

- HIRMU Games

fi